Navigation

Om Westwind KLITMØLLER

WestWinds team er ikke bare menneskene bag disken i butikken – du er også en del af teamet! WestWind teamet er bestående af alle dem, der får WestWind klitmøller Surfcenter til at forblive en realitet. Det gør I ved at besøge os hvert år og ofte flere gange gennem sæsonen. Omkring WestWind Klitmøller surfcentret befinder der sig en stor gruppe af forskellige entusiaster. Det er disse windsurfere, kitesurfere, surfere og S.U.P. er som danner rammen for et stort team der kan give dig den bedste service og vejledning både hvis du er begynder eller kongen af stranden. Westwind skaber hvert år nye surfere, som giver blod til den nye generation, der får vores fælles sport til at fortsætte mange år endnu. Så kom og få en snak med vores flinke personale.
Vi ser frem imod at møde jer på WestWind Klitmøller surfcenter! ÆLOHA.

Rasmus Fejerskov

Indehaver og passioneret vandhund i stort set alle discipliner. Rasmus har windsurfet siden 1989, surfet siden 1998 og S.U.P.et siden 2006. Han startede butikken i Klitmøller i 2005 i sammenarbejde med Westwind kæden. Rasmus har i dag 3 børn og er gift med Helle Fejerskov så den nye surf generation er sikret.

Yvonne Kümmel

'Yvonski'', er ''mor'' til hele westwindfamilien og kommer oprindeligt fra Tyskland. 
Før hun landede i westwind Klitmøller, arbejdede hun i westwind surfcafén i Hvide Sande og var på en roadtrip med en autocamper gennem den atlantiske kyst. Hvis hun ikke lige er i butikken, kan du finde hende på vandet hvor hun gi'r den gas med både kitesurf, windsurf og paddlesurf. ''Yvonski'' kitesurfer allerede siden hun var en teenager, hvorefter hun startede med windsurf og surf for omkring 3 år siden. Hvis vejrudsigten ikke lige lover vind eller bølger, kan du finde denne charmerende, sjove og altid aktive unge dame på hendes gode venindes hest ''Chicca'' og sammen med hendes elskede hund Lilly på tur i Thy's smukke natur. ''Yvonski'' har altid et godt råd og et smil på læben til dig!! 

Rasmus Simonsen

Rasmus er flyttet til Klitmøller i sommer 2015, men har været i byen en del gange før, for at windsurfe. Efterhånden er han både at få øje på ude på vandet med et windsurfboard, shortboard, longboard og hvad der ellers kan surfes. Rasmus er venlig og åben og du finder ham for det meste udenfor med et smil på læberne. Han er altid klar for lidt ''spas og ballade'' og surfer alle de bølger der kan findes. Går ikke glip af at møde denne friske, lyshårede, entusiastiske unge mand, om det er ude i bølgerne eller foran Westwind- butikken.  

 

Ebbe Leonardo Breinholt Bjerre

Ebbe er 21 år, han dimitterede fra Fjerritslev Gymnasium i 2015 og har netop aftjent værnepligt. Han startede som surf og SUP instruktør i Westwind i august 2015 og var i vinterperioden surfguide i Marokko. Han er en stille og rolig fyr, som har de bedste intentioner om at give en sjov og tryg oplevelse på vandet

Peter Bagger Kyed

Peter er 19 år og er opvokset i Aarhus, hvor han også har lært at windsurfe. Han har altid elsket at være ved vesterhavet og særligt i Klitmøller. Han dimitterede fra Viby Gymnasium her i 2016 og er nu endelig klar til at flytte til hans drømmeby for en periode. Han elsker både at windsurfe og paddelsurfe. 

Marianne Møller Jensen

Marianne kommer oprindeligt fra Thy, men bor til dagligt i Århus, hvor hun læser psykologi. Udover studierne arbejder hun også som klatreinstruktør i DGI-huset, hun er med til at promovere pige-skate gennem foreningen Skateducate, hun er SUP-instruktør i foreningen SUP’r og snowboardinstruktør i Hobro Skiklub. 

Ligesom alle andre æææælsker Marianne vandet og hun har dyrket næsten alt tænkeligt vandsport. Hun begyndte på efterskolen i havkajak, der hurtigt blev til kajaksurf, på højskolen begyndte hun at windsurfe og stand-up paddle og var desuden ude at rafte og i fos. Hun surfer selvfølgelig også på livet løs, som er hendes helt store passion, og hun er netop hjemvendt efter 3 ugers surf-tur på Bali. 

Marianne vil være at finde på vandet som underviser og bag disken i shoppen, så hun kan tjene penge sammen til hendes næste surf-rejse ;-)

Teiss Juul Bolduc

Teis er nyuddannet på Aalborg Sportshøjskole som Outdoor Leader. Han har dog altid haft en stor passion for alt med fart, vind, vand og bølger. Med 12 års erfaring indenfor vandsport er han godt rustet, og i sit rette miljø her i Cold Hawaii.
Instruktør mæssigt udvikler Teis sig også dag for dag, før Westwind var han ansat i Rold Skov Adventure og Vandcenteret Aalborg hvor han har haft ansvar for at give store grupper en god og sikker oplevelse i diverse udendørs sportsaktiviteter.

 

Inga Malin Ehrhard

Inga er oprindeligt fra Tyskland og har netop afsluttet den 2-årige HF Cold Hawaii uddannelse i Klitmøller, hvor hun er blevet hængende. Inga er en dygtig Surfer, Stand up Padler, ’’Carver Skater’’ og altid klar på alt der har med æ haw og gøre. I vil finde Inga sød og smilende bag disken i shoppen, klar til at vejlede jer om hvad i end har på hjertet.

 

Clara Bénée Friis

Clara er 21 år og oprindelig fra København, men forelskede sig for 2 år siden, i klitmøller, da hun opdagede Hf cold Hawaii, nu er hun færdig med Hf, men bliver hængende i byen over sommeren for at surfe og arbejde i Westwind

Anne Sofie Sehested

Anne Sofie er opvokset i Kolding med sejlads og saltvand. En maritim opdragelse førte til stor fascination af bølger, vind og vejr. Efter nogle år i KBH, nogle års rejser rundt i verden, og en bachelor i naturresurser har hun fundet vej til Klitmøller for at arbejde med det hun allerhelst vil: surf.

 

Jeppe Kromann Laursen

Jeppes interesse for surf startede på efterskole i Kolding med windsurf. Nu 10 år efter har interessen langsomt udviklet sig til livsstil med særlig kærlighed for at være ved- og omgivet af vand. Specielt surf, kitesurf, kajak har taget fokus. Jeppe kommer fra Djursland, har haft base på Nørrebro de seneste år, og glæder sig nu helt vildt til at lære en masse fra sig og plaske i en masse vesterhawsvand hele sommeren.

 

Morten Sonasson

Morten kommer oprindeligt fra det sydlige Jylland, hvor han i sine unge år trådte sine første "windsurf skridt" i Lillebælts blide vande ud fra Hejlsmindes kyst, og sidenhen udfordret Nordsøen og Atlantens bølger, hvor også Surf og SUP stod på skemaet. 
Morten her ved siden af hans studie på Det Jyske Musikkonservatorium i Århus, ugentlig undervist i windsurfing ved klubber som KWK(Kolding), ÅWK (Århus) og sidst i tvillingebutikken Westwind Nord, hvor sommeren bød på alt fra elementær begynderundervisning til advanced enkeltundervisning. 
Efter afsluttende eksamen på Det Jyske Musikkonservatorium, er Morten sammen med kæresten Yvonne og surferhunden Lilly flyttet til Thy, hvor kulturen og naturen har vundet deres hjerter.
Kom og mød Morten på stranden med en guitar, eller på vandet med et surfkit.   

Lilly the DOG

Lilly er westwinds forretningshund og holder øje med alle besøgende som kommer forbi i butikken. Hun elsker at hjælpe til ved surfundervisningen, tage en lur på parkeringspladsen eller en dukkert i Æ'hav. Hvis hun ikke lige er i eller omkring westwind butikken, kan du finde hende i omgivelse af hendes crew ''Kalani og Frida''. Lilly's ejer er ''Yvonski'' og tilsammen udgør de et uovervindeligt team. 

WSW
14.9m/s
Mere om vejr

Klitmøller

onsdag 22 februar - 2017

17-18 5°C 14.9 m/s WSW
18-00 5°C 16.4 m/s W

torsdag 23 februar - 2017

00-06 6°C 16.2 m/s WNW
06-12 4°C 11.3 m/s NW
12-18 4°C 5.7 m/s NW
18-00 2°C 4.3 m/s ENE

fredag 24 februar - 2017

00-06 2°C 8.5 m/s NE
06-12 1°C 4.7 m/s NNW
12-18 3°C 7.7 m/s NW
18-00 3°C 10.3 m/s NW

lørdag 25 februar - 2017

00-06 2°C 8.0 m/s NNW
07-13 0°C 2.6 m/s WNW
13-19 4°C 6.4 m/s S
19-01 2°C 9.1 m/s S

søndag 26 februar - 2017

01-07 6°C 8.5 m/s SSW
07-13 7°C 7.1 m/s WSW
13-19 7°C 6.5 m/s WSW
19-01 5°C 5.3 m/s SSW
Weather forecast from yr.no, delivered by the Norwegian Meteorological Institute and the NRK